Kultúrpitiánerségeim, szellemi ürülékem - mind bele ebbe a közvécébe...

Tsá Kitti!

Tsá Kitti!

Ich hábe són dö szalag

2007. november 26. - elzüllött vakond

Noshát, "Ünnepélyesen Végzős" lettem egy napra (nov. 22.) a szokásos "Ünnepélyesen Végzős" helyett. Bár, ezt a hamupipőkés-rútkiskacsás átváltozás nem sikerült vizuálisan is igazolni, mer' sok lett a vakolat az arcomon. Mindegy, nem érthet minden kozmetikus az én felettébb "eredeti" stílusumhoz... ;)
Mindegy, jó móka volt, kidobott pénz volt. Az ún. "bál" szintúgy. 1800 HUF fejenként. Naná, sejtettem, hogy ezesetben is túlzás ez a kifejezés, ugyanúgy, mint a fürdőbál esetében, már csak azért is, mer' az osztályom. Üszköslábú hajléktalan harisnyakötőben az angol királynő előtt szalonképesebb, mint a 12.-es horda. Najó, ez ránk nem vonatkozik, mi szépek, elegáncsosak voltunk, és rendelkeztünk az udvarias unatkozás képességével. Aztán, két órahossza után angolosan távoztuk, hiába a le nem zabált belépő, inkább bementünk a nonstop boltba egy kis itókáért. Ez már jóval Magyarosabb módja az ünneplésnek. "Ha hazaértünk a bálról, bulizunk!" Noigen. Muskotály és vindóztelepítés. Itt szeretném is megragadni az alkalmat arra, hogy:

LINUX SUCKS, LINUX SUCKS, LINUX SUCKS, LINUX SUCKS, LINUX SUCKS, LINUX SUCKS
GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM, GYŰLÖLÖM
REMÉLEM, POKOLRA JUTNAK A KÉSZÍTŐI! A MŰVELT VILÁG LEGNAGYOBB PARADOXONA.
A FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY MEG KB. OLYAN, MINTHA SZÖGESDRÓTBA CSAVART DESZKÁVAL TÖRÖLNÉM A SEGGEM. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!

Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://szevakitti.blog.hu/api/trackback/id/tr5241917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása