Kultúrpitiánerségeim, szellemi ürülékem - mind bele ebbe a közvécébe...

Tsá Kitti!

Tsá Kitti!

Úgy vagyok, hogy nagyon...

2007. május 16. - elzüllött vakond
Az iskolai házirendünk egyik csodája - amellett, hogy 2 éve nem kaptuk kézhez - , hogy van az a 3 nap "szülői igazolás"... Amikor ugye az ellenőrző hátuljába az ember szüleje lakonikusan csak annyit írt be, hogy "Pistike május 4-5-én családi okok miatt hiányzott". Ez a legtöbbször temetés, egész napot igénybevevő sopping-túra, reggeli elalvás, menstruációs hasgörcs (nemtom, mi az a kórság, ami hímeknél hasonlóan megfeleltethető), vagy egyszerűen lusta otthoni heverészés. Nálam éppen az utóbbi. Mert nehogymá' kirándulás előtt 2 nappal robbanjak le a rémes torokfájás miatt. Az szörnyű volna. Ígyhát felélve az utolsó anyám igazolta napot, itthon esz a fene. Szigorúan gyógyászati céllal! Hisz az okosok is mindig aszondják, hogy a megelőzés sokkal hasznosabb, mint maga a kezelés. Na ugye. Pihenés, nirvána zu Hause. Na, azért egy kis hisztori-vázlatírás azért még belefér...

Madonna: Jump vs. Tokijó Hátöl: Spring nicht... Na, most akkor melyiket? Matekos barátném szerint a kettő "metszete" a bándzsi dzsámping. Ez a fránya popkultúra teljesen összezavarja az ember lányát. Feloldhatatlan ellentét a két veszettül lírai szövegvilág között...!

A bejegyzés trackback címe:

https://szevakitti.blog.hu/api/trackback/id/tr7776772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...MC aka MKF.... 2010.08.10. 15:56:03

menstruációs hasgörcs (nemtom, mi az a kórság, ami hímeknél hasonlóan megfeleltethető),

HASMENÉS
süti beállítások módosítása