Kultúrpitiánerségeim, szellemi ürülékem - mind bele ebbe a közvécébe...

Tsá Kitti!

Tsá Kitti!

0:13

2007. május 17. - elzüllött vakond
A fodrász elbarmolta a hajam, de sikerült túltennem magam ezen a röpke borzalmon, elvégre úgysem találkozom mostanában Éltemgyámolával. Hájje.
Péntek: oszt. kir. Addig hagyjon a tanári kar. Az oktatási rendszer meg egy zseni teljesítményét kéri rajtam számon. Hát álljon már meg a menet. Így is szülnöm kell, ha be akarok jutni az egyetemre... Mer' ugye a plusszpont miatt. A fajfenntartás jó muri, csakhogy utódgondozás nélkül...

Hehh, hát erre szokás mondani, hogy LOL: Zalatnay-t felkérte Kovi (" a pornóipar szittya sztívün szpílbergje, vazz!") hogy pucsítson már be egy leszbikus kis performansz erejéig. Mert az addig még rendben is volna, hogy leszbikus-pornó. De Zalatnayval már afféle női "old guys playing with teenager girls"-zé válna a móka. Mikor a kis okos Limewire keresőjébe beírom kulcsszónak, hogy "yann tiersen" és erre kidob egy sor pornót, hát aszondom, annyi baj legyen. Nade visszatérve, a pornónak legalább megvan az a normál nőket depresszióba döntő illúziója, hogy csupa feszes mellű, vékony, érintésre elélvező lány szerepel benne. De Zalatnay... Ennyire azért ne akarjanak már naturálisak lenni.

Menet közben még rájövök, hogy kell ide videót beszúrni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szevakitti.blog.hu/api/trackback/id/tr1577061

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása